Ga naar content
NIEUW IN NEDERLAND: ERVAAR DE MODERNE ELEGANTIE VAN 10DEKA

Welkom bij 10DEKA:

SYNONIEM VOOR LUXE BUITENLEVEN

OPGERICHT MET DE VISIE OM BUITENLEVEN TE TRANSFORMEREN

10DEKA heeft zich sinds haar oprichting onderscheiden als een pionier in luxe buitenmeubilair. Onze reis begon met een eenvoudige maar krachtige missie: het creëren van meubilair dat zowel esthetisch als functioneel superieur is, perfect passend bij de veranderende levensstijlen van onze klanten. Door de jaren heen hebben we ons assortiment uitgebreid met unieke collecties, elk een testament van onze innovatieve geest en toewijding aan kwaliteit.

MEESTERSCHAP IN ELK DETAIL VAN DE PRODUCTIE

Bij 10DEKA ligt de nadruk op meesterschap in productie, waarbij geavanceerde technieken in aluminiumbewerking en meer dan 30 jaar expertise samenkomen om meubels van uitzonderlijke kwaliteit te creëren. Onze toewijding aan vakmanschap is zichtbaar in elke naadloze las en elke duurzame poedercoating, die onze stukken een weerbestendige en esthetisch verfijnde afwerking geven. Het gebruik van hoogwaardige stoffen en geavanceerde materialen garandeert zowel schoonheid als functionaliteit, waardoor onze meubels niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook een belofte van duurzaamheid en comfort.

17 UNIEKE COLLECTIES

10DEKA's assortiment omvat uniek buitenmeubilair collecties, gekenmerkt door hoogwaardig design en prestaties. Moderne, minimalistische esthetiek kenmerkt dit evoluerende assortiment. Als onderdeel van de Liviza interieur Groep, benut 10DEKA 30 jaar ervaring in aluminiumbewerking en ambachtelijk vakmanschap voor het vervaardigen van kwalitatieve producten. De combinatie van fijne afwerkingen, luxe stoffen en hoogstaande materialen resulteert in stijlvolle, functionele en langdurige meubelstukken.